Sorry!!

Jag vet att både jag och coll1 har varit dåligt aktiva den här veckan ,men det kan bero på att vi har ganska mycket i skolan och hinner inte med bloggen.Eller så har det i allafall varit för min del.Har haft tre prov den här veckan,så det har blivit en heldel plugg. Men nu vecka 10 så blir det en blogg fylld av många inlägg. Jag hoppas ni gillar det!
I dag lördag blir det först frukost senare sen träna med emil och i kväll fest hos dennis. Jag lägger in kvällens outfit sen.

Love/ Coll2

Armband Angel  Armband Angel

Dagens OUTFIT!



Skriver kanske senare, vet att jag är sämst men ändå! Sry! <3 /Coll1

Dagens!

Hann inte med dagens outfit i går! Men här kommer dagens oufit!

  Chloé Leopard print tank
 
/Coll2

Träna!

Klockan är 17,51 och jag kom precis hem från skolan och stan. Skolan såg ut som vanligt lika tråkig och jobbig. Efter skolan vart det en uppiggande shopping tur! Det blev en tröja och ett par örhängen. Nu ska jag i väg och träna med coll1 och sedan ska jag träna till ekonomi prov på onsdag.Dagens outfit senare sen!

 
Dagens köp!
/Coll2


Sry!

Hur många gpnger ska jag kunna skriva det här? Det går i vågor om hur mycket jag skriver. Sitter här och tänkte dra min outfit: :)

  

/Coll1

Dagens outfit!

   



/Coll2

OMG! Bilder på en blåslagen Rihanna har läckt!

Skandalen runt misshandeln av Rihanna blir nu allt mer infekterat! Detta då bilder på en blåslagen Rihanna har läckt ut till TMZ från en insider på polishuset! Rihannas advokat har även begärt att att Chris Brown ska åtalas för mordförsök då han ströp henne och och hotade henne till livet!Ta en titta på denna hemska bild efter misshandeln:


Hjälplös!

Det är så jag känner mig idag! Hjälplös. Har inte fått nåt vettigt gjort idag mer än skolan, och inte ens den utfördes på ett vettigt sätt! Jag somnade på matten, och får väl snart gå till rektorn skulle jag tro. Kom alldeles nyss hem. Ska nog bara sova hela denna dag. Min kära mor tror detta beror på att jag har ett så hektiskt liv. Haha nästan så jag hade skrattat (om jag orkat...)! Det bästa skulle nog vara en promenad i vintervädret, men det jobbiga är att orka resa sig från stolen.
Här kommer min outfit! :)

WARP W DARCY TOP DARK GREY       


Nu får det vara bra! Somnar snart! ZZZZZzzzzzzzzzzzzzz....

love
/Coll1

Marcia Cross håller ihop familjen!

Det kan inte vara lätt just nu för Desperate Housewives-stjärnan Marcia Cross med en make som är sjuk i cancer. Men Marcia gör allt för att barnen ska må bra och sågs igår med tvillingarna Eden Mahoney och Savannah Mahoney i den lokala parken för lite lek och bus. Vi håller tummarna för familjen Cross-Mahoney!

Glada miner.

Frågestund!

Vi har märkt att frågestunder uppskattas på många andra bloggar så nu har vi tänkt att vi ska ha en.Så fråga allt ni vill veta,maila ([email protected])
Vi ska försöka svara på så många som möjligt. Ni har till 20 februari på er och vi svara vart efter.


/Coll1 och Coll2


TJAAAAAAAAAA!

Har gjort en massa idag! Bl.a skola, stan, tränat och kollat på film! Ikväll blir det bio också. Får se vilken film och med vilka osv... Outfit kommer kanske senare. Orkar inte mer just nu. Ha det bra så länge!
Over and out!

love
/Coll1

En perfekt lördag!

Kunde min lördag ha blivit mer perfekt? NEJ! Det vart en fest med ca 70st.Det blev mycket dans,sång och några tal från mina vänner<3 En helt underbar kväll!
Nu ska jag sätta mig framför en bra film och bara ta det lungt.Vilket kan behövas efter gårdagens kväll och all städning i dag.Tack för hjälpen ni som hjälpte till att städa idag :)
Här är lördags kvällens outfit:Temat var blått!

 

/Coll2

Minnen från gårdagen!

Som ni flesta gissar, blev det helvilt! Tro det eller ej, men jag är helt oskyldig till allt ståhej denna gången! Vissa saker gick sönder och jag ska snart dra mig iväg till Coll2 för att hjälpa henne städa i ordning allt. Bl.a det som gick sönder (en hel del). Jag har en massa roliga minnen må jag säga. Rasmus stog och hångla med nån tjej när han plötsligt släppte henne för att spinga iväg och spy. Där ligger tjejen hjälplös och arg på golvet! HAHAHA! Och Coll2 var ju också lite på pickilurvan! ;) Sprang runt och sjöng, och dansade överallt. Lekte lite med grannens hund gjorde hon också, och när hon tappade kopplet blev matte arg på henne! :P Jag känner att jag var på helt rätt ställen igår, ja jag var där sakerna hände. Fan va kul att jag för en gångs skull är den som minns!
Och innan jag drog till Coll2 vet ni ju att jag var hos Linus. Det var ganska lugnt, bara ett tiotal människor och det var helmys! Så det vart två helt underbart lyckade fester på samma dag! Nu ska jag bara se om Coll2 tycker likadant. ;)










love
/Coll1

Festlig lördag!

Kom precis hem från Linus fest. Jag hinner precis lägga ut detta inlägg innan jag sticker iväg på Coll2s fest. Grattis till dig gumman! Nu får du köpa alkohol lagligt! ;)
Här kommer min kvälls outfit

     

love
/Coll1

Lindsay Lohan rasar i vikt!

Varje gång vi ser Lindsay Lohan så verkar hon ha tappat ytterligare några kilon. Inte heller verkar hon få nån support från flickvännen Samantha Ronson, hon är ju ännu smalare! Båda två borde ta hjälp, nu!!


Outfit!

   

 
/Coll2

GRATTIS TILL MIG!

I dag fyller jag 18år. Det vart sång för mig på morgonen och tårta i kväll :) Det jag fick var presentkort,pengar,kläder,smycken och mycket mer :) I kväll kommer emil och vi ska äta god mat med resten av min familj. Till helgen blir det en "liten" Födelsedagsfest för mig ,hoppas det blir lyckat!
Nu måste jag sätta mig med matte och plugga till prov.Önska mig lycka till :)

/Coll2

Psst! A little message!

Snart kommer februaritävlingen! Håll utkik! Denna gången kan ni komma med förslag på vad ni vill tävla om! Kommentera bara med förslag, så ska vi omsorgsfullt ta till oss alla förslag, och använda oss av något!

XOXO
/Coll1&2

Hemmadagens outfit!

Här kommer dagens outfit! :)


Som vanligt är det bara att fråga om ni vill veta varifrån nåt kommer! :)

love
/Coll1

Dagen!

Idag har jag vart hemma. Kan ju lika gärna sitta här hemma och plugga än att sitta i skolan och tjura! Rasmus vart sur! :P Tji fick han! Haha! Har i alla fall suttit med matteböckerna i knät hela dagen. Jag suger på matte. Jag har väl alla fel sen när jag rättar. Jag kom nyss från köket, där jag lagat mat i form av stekt ägg. Det är ungefär det jag orkar (och har kunskap till) att göra. Måste se till att ta mig samman och kanske städa för en gångs skull. :/ Skrämmande tanke. Men mamma har tjatat vill jag lova. ;)
Det var det mesta jag hade om min händelselösa dag! :P
Outfit kommer sen, jag lovar!








Här har vi dagens bästa kompis, efter matteboken! ;)                      ------------->












love

/Coll1

Dags att vakna?

Jag har sovit sen jag kom hem från skolan. Det börjar bli en dålig vana! :S

Nu kommer min outfit!

     

Bara att fråga om du vill veta varifrån nåt kommer! :)

love
/Coll1

Dagens outfit!

        
  

/Coll2

Kärlek!

En lång dag med bara plugg,blir helt less på allt pluggande och tog nu en paus.Man behöver pauser ibland när man har varit duktig och pluggat. Senare sen ska jag till emil.Nu tillbaka till pluggandet!


Hello Friends!

Sitter här med godisskål i knät. Det är ju söndag, och illamåendet från festen i fredags sitter kvar. Minns dock inte så mycket (som vanligt) men jag har hört (som vanligt) att jag sprang in i allt som kom i min väg (som vanligt?)! Hursomhelst, myskväll igår med Coll2, Emil, Rasmus, Millan och Erik! Singstar är ju grejjer asså! Och det är detta gänget som jag älskar, ni är grymma! <3 Kärlek till er 5. Dock tycker jag att Coll2 och Emil kanske ska gosa lite mindre nästa gång! ;)  Haha!
Orkar inte med någon outfit, jag ska kolla på film!
Ciao!

love
/Coll1

Blake Lively borde nog försöka sova lite mer!

Det verkar inte som om Blake Lively sovit en blund innan hon anlände till inspelningsplatsen av Gossip Girl på Upper East Side i New York häromdagen. Med en stor livvakt vid sin sida och håret i en enda röra skyndade Blake till sin trailer för att genomgå förvandligen till den vackra Serena van der Woodsen!


Lördag 7/2

Kvällen i går vart väldigt lyckad!Röjj! det finns inte så mycket annat att säga! Grattis martin som fyllde 18 år i går! Om jag glömde säga det :P Minns inte så mycket av det!
I dag blir det mycket lugnare kväll,än i går.Mys med emil,Coll1 ,rasmus ,millan och erik! Det blir väl singstar,och en massa film.Nästa helg på lördag så ska jag ha fest för mig, jag fyller år 11 februari. Så jag måste nog vila inför det!
Nu ska jag i väg och träna.
Love /Coll2


Outfit idag!



love
/Coll1

I kväll!





I kväll blir det fest hos Martin! Röjj! Coll1 ska dit så det kan väl inte bli mycket annat än röjj! haha! Hinner nog inte skriva mycket mer för nu, ska jag ner på stan med emil och sedan göra ordning mig för kvällen! Ha en bra helg!
/Coll2

Catherine Zeta Jones tvättar håret med öl och honung!

Brittiska skönheten Catherine Zeta Jones anser att äpplen och jordgubbar är två bra naturliga hjälpmedel för att borsta tänderna. Enligt Now Magazine är detta hennes hemliga recept för att hålla tänderna vita och friska. Hon avslöjade även att hon använder en blandning av öl och honung för att tvätta håret (?), trots att håret luktar illa flera dagar därefter. Hmmm, låter ju inte klokt!


Fredagens outfit!

Miu Miu Cashmere blend cardigan      

       

/Coll2


All denna skäll!

Jag och Fysikläraren (no names) hade ett "seriöst" samtal om mitt fysikbetyg. Jag måste tydligen börja gå på fysiken. (?) Bestämmer han över mig? Har han anledning att skälla på mig? Det är faktiskt inte tvång att bli godkänd i fysik, även om han vill att jag blir det! Men hur som helst, fan på honom!
Min mobil har lagt av! Jag har en gammal samsung nu, som är...typ...gammal!
Ikväll blir det fest hos Martin. Coll2 ska dit också tror jag... Så det blir feting kul! ;)
Nåt annat som hänt... hmm.... tror inte det! :)
Dagens
outfit och outfit inför kvällen läggs upp sen också kanske!

love
/Coll1

Och så kom Rasmus!

Helt oväntat dök Rasmus upp här hemma hos mig runt åtta snåret. Han hade speciella planer! Tydligen skulle han dra med mig på ett aerobicpass! MANLIGT Rasmus! :P hahaha garva ihjäl mig åt han, så sjukt kul när han bjussar på sig själv! Och jag fick inte ta med kameran heller, annars hade ni fått se honom vill jag lova! Det hade vart en syn!

 Men nu ska jag krypa till sängs! Har prov imorn :(

love
/Coll1

Dagens outfit!

  
 

 
/Coll2

Mode!

Mode på hög nivå! Årets assessoar har nyligen utsätts av tidningen VeckoRevyn. På topp hamnade scarfen/sjalen och jag kan inte annat än hålla med! Fantastiskt vad sjalar är bra. Här kommer mina favoriter. Vilka gillar du bäst? ;)

        Sjal

Det där är mina fem favoriter, och om du undrar varifrån de kommer är det bara att fråga! :)

love
/Coll1


Outfiiiit!

Har inget intressant att skriva om dagen, så det blir bara en outfit! :)

       
Det var allt från mig för tillfället! :)

love
/Coll1

Ännu ett Gossip Girl-par!

Ja, det stämmer! Ytterligare en off-screen love blommar bland Gossip Girl-medlemmarna. Den här gången är det mellan Jessica Szohr och Ed Westwick och vad snygga de är ihop! Även om man blir lite svartsjuk....

Skolan!

Nu sitter jag i skolan och håller på med ett arbete med millan,men det gå inte så bra.Det första vi gjorde var när vi fick reda på att vi fick använda datorn var att gå in och börja skriva inlägg på våra bloggar,inte bra! Men jag måste ju också hålla bloggen vid liv.Och då måste jag ju skriva! Slutar klockan halv 4 idag och då ska jag först ner på stan en sväng med frida och senare sen blir det träna med millan eller emil. Har tränat ganska mycket den här veckan och känner mig ganska nöjd för det ;) Fast jag kan nog inte vara nörjdare än millan för hon typ tränat dubbelt så mycket som mig och jag bara ser hur nöjd hon är ;P
Dagens outfit kommer i kväll!

Love ya!

/Coll2

Onsdag med Coll1

Är hemma hos coll1 ,vi sitter vi var sin dator som ni säkert redan vet eftersom hann skriva ett inlägg innan mig. Ska tvinga med min henne och träna sen. Det kanske blir ett lika långt pass som i går ,får se om jag orkar det. Skolan dagen i dag har vart lugn. Inga prov! Vilket jag tycker är helt super!
Här är dagens outfit:

Moschino Cheap & Chic Neck tie cardigan  

DS_236524_A.tif 


Fråga gärna om ni vill vet var kläderna kommer i från!

/Coll2

Jeans!

Jag tror inte det finns en enda svensk som inte innehar minst ett par jeans. Det tidlösa plagget går till allt. I alla väder, till fest, till vardag. Ja, det funkar alltid!
Som ni säkert märkt är slitna och trasiga jeans ett måste. Hur tufft som helst! Så kom igen nu kära läsare! Ta fram saxen och låt fantasin flöda! Inget sätter stopp för ditt kreativa sinne. Hål, repor och slitningar är så snyggt!
Här kommer mina jeans favoriter, trasiga som hela:
Bubbleroom / H Stretchjeans


Det var fyra av mina favoriter. Vill du veta vart du kan hitta dem är det bara att fråga! Skriv gärna även önskemål på vad ni vill läsa på vår blogg! :)
Ni måste bli bättre på att kommentera! ;)

love

/Coll1

Coll1&2 in tha hooooood!

Vi sitter här, jag och coll2, hemma hos mig och kuckelurar vid varsin dator, och skriver för fullt! ;) Socialt till tusen! Nu var det alldeles för längesen vi träffades och detta måste ske oftare. Vi planerar en heldag nästa studiedag som kommer, då vi bl.a annat att shoppa, träna, äta ute och filmkväll! Mys det där!
Dagen är det inte mycket mening att skriva nånting om för den har ändå vart så seg i skolan! Prov och grejer! yausch!

Nu ska jag tvinga coll2 att skriva ett inlägg, sedan kommer kanske min outfit för dagen!  :)
love
/Coll1

Sam Lutfi stämmer Britney Spears!

Sam Lutfi som häromdagen fick besöksförbud mot superstjärnan Britney Spears slår nu tillbaka. Han har beslutat att stämma Britney och hennes föräldrar. Stackars Brittan, när ska denna soppa ta slut? Sam ska ha sagt till TMZ att Britney är skyldig honom pengar och att hennes föräldrar mobbat honom.


Brittans tillfälliga palats!

Dagens outfit!

Chloé Leopard print tank  

 
/Coll2


ZZZzzz...

Shit! Jag somnade framför tv:n tio minuter efter att jag kommit hem från skolan! Vaknade för tretti minuter sedan ungefär. Och jag som skulle träna. Fan också! Måste få med mig nån kompis till gymmet så nån kan påminna mig! Känner du dig manad? ;)
Då kör vi en dagens, för det var längesen!
Bubbleroom / H CARDIGAN
Kofta


Jeans


Jacka


Väska


Skor

Vill du veta vart jag köpt något är det bara att fråga. Ni är dåliga på att kommentera vänner! :(


/Coll1



Coll2

Har tränat i två timmar idag! Slutade skolan klockan 4 och då åkte jag och millan direkt ner och tränade. Tiden bara sprang i väg och helt plötsligt var klockan 6. Känner att jag har blivit 3 gram lättare och fått 1 kg mer muskler!
Dagen har varit ganska slapp. Började klockan 8,50. Så det blev en kort sovmorgon. Men bättre än inget!  Har även en stor håltimme så jag har haft lite extra tid att plugga till prov,så jag slapp gör det i kväll! Så i stället för att sätta mig och plugga nu så ska jag hoppa in i duschen och sedan sätta mig på bussen till emil.Mysigt!

Dagens outfit lite senare sen!

/Coll2


Cheyenne Tozzi sexigast på stranden!!

Oljearvingen Brandon Davis'ex-flickvän, modellen Cheyenne Tozzi, visade nyligen tydligt varför hon har fått uppdraget att fronta en kollektion med bikinis. Tozzi visade upp sin vältrimmade figur under en strandutflykt med några vänner. Hon verkade inte heller bry sig om att ena bröstet vid ett tillfälle hoppade fram ur hennes bikin-överdel.


Home sweet home!

Kom hem i går från resan till stockholm.Vilken underbar helg! Det vart en heldel shopping.För både min och fridas del. Love stockholm! Hittar alltid massor när jag är där,och det är nog därför min kära mamma inte låter mig åka dit så ofta!
Är är lite av de saker jag köpte:
Marc Jacobs Bruna quilted tote  Luella Betty floral top 
Juicy Couture Striped Lurex shorts DKNY Silk bomber jacket
TACK FRIDA FÖR EN UNDERBAR HELG<3
/Coll2


Tio underbara hälsotips!

1. Du vet bäst!
Studier har visat att människor ibland är bättre än doktorer att bedöma sin hälsa! Folk känner ofta till sådant som inte är fysiskt mätbart, till exempel sömn- och aptitrubbningar som kan vara tecken på en hälsoförsämring. Så var uppmärksam på förändringar i ditt dagliga mående - saker som kanske bara du själv märker.

2. 10 000 steg om dagen!
Mer och mer uppmärksamhet riktas mot denträningen som du utför i din vardag utan att tänka på det. Årets träningsaccessoar var varken vibrationsplattan eller pilatesbollen, utan en stegräknare. Med den sporras du att ta de rekommenderande 10 000 stegen om dagen.

3. Res söderut!

Om du vill förebygga bröstcancer är det bäst att dra söderut. Medelhavsmaten, som tidigare visat sig förebygga hjärt-kärlsjukdomar, lär också motverka bröstcancer. Detta tror man beror på att olivoljan innehåller en syra som hindrar bröstcancergenen, som 30 procent av alla kvinnor har, från att starta cancern. En annan anledning att ta en kurtur söderut är solen, som faktiskt inte bara skadar kroppen. När strålarna träffar huden bildas D vitamin, som också det ger ett viktigt skydd mot bröstcancer.
 

4. Ät färgstarkt!

Den nya tallriksmodellen är att ha så många naturliga färger på den som möjligt. Det blåa i blåbären, det röda i rödbetor, det orange i morötter, det röda i tomaten - alla är de färgglada molekyler som skyddar mot fria radikaler som har en nedbrytande effekt på kroppen och i vissa fall även mot cancer. Grönsakerna har genom tiderna utvecklat antioxidanterna för att själva skydda sig mot syret i atmosfären. Därför finns också tecken på att ekologiska grönsaker och frukter innehåller fler antioxidanter än de kemiskt behandlade.


5. Snöa in totalt!

Naturligt nyfikna människor mår bättre, har det visat sig. De som har lätt för att uppslukas av nya hobbyer anses ofta nördigt insnöade av andra människor. Men studier har visat att just denna typ av eskapism - vare sig det är frimärkssamlande eller historia - gör det lättare för nördarna att finna mening i livet. För att själv bli lite mer nyfiken kan du bestämma dig för att utmana dig själv mer. Lär dig ett nytt instrument eller allt om Sveriges drottningar - vad som helst som vidgar din värld.

6. Ta en siesta!

En engelsk studie har visat vad spanjorerna alltid vetat - att mat stänger ner hjärncellernas produktion av det protein som håller oss vakna. Forskarna bakom studien tror att en tupplur efter maten är kroppens sätt att hålla glukos och energi reserver i schack.


7. Se upp för spermiedödarna!

Vill du hålla din pojkväns spermier i gott skick är det mycket att tänka på nuförtiden. Börja med att säga åt honom att inte dricka kranvatten, som numera är fullt av hormoner från våra p-piller. Vidare är ekologiskt kött att föredra, eftersom de uppfödda djuren ofta också får hormoner för att bli större. Säg också åt honom att ta det lugnt med mobiltelefonen, vars strålning har visat sig ha spermiehämmande effekt. Och viktigast av allt: Rökning är det som har visat sig vara allra mest skadligt för spermierna.


8. Ta vara på vänskapen!

Människor som har många nära vänner och som umgås mycket med dem lever längre. Vänner verkar av någon anledning ha en bättre inverkan på hälsan än familjen. Forskarna spekulerar i om vänner kanske hjälper varandra i högre grad med både hälso- och känslomässiga problem.


9. Sov på saken!

Tyska forskare har kommit på att det faktiskt går att hitta lösningen på ett problem med hjälp av sömnen. I deras studier visade det sig att hjärnan under de fyra första sömntimmarna blev mer kreativ och problemlösande.

10. Lägg inte ner dina laster!

Nästan allt verkar vara nyttigt i måttliga mängder. Alkohol förtunnar blodet och sänker hjärt- kärlsjukdomsrisken, mjölk förhindrar övervikt, choklad sänker blodtrycket, till och med kaffe kan förebygga diabetes och hjärt-kärlsjukdom. Det enda man ännu inte hittat några positiva effekter av är rökning. Annars är den gyllene medelvägen regel för kommande år. 

Källa: Cosmopolitan (Tidning)

love
/Coll1


Busunge #1?

Livet leker! Kom hem från skola nyss och visst var det helt okej. Det  var ju kort skoldag och det är aldrig fel! Det enda var väl Amanda som inte kommer till sista matte timmen(?) Vad betyder "LOVA" nuförtiden? Suck på dig busunge! Du som aldrig skolkat förr, vad hände? ;P
Ska nog bara slappa idag. Jag har läxor... :( Läxor förstör mitt liv. Men det är nog dags att ringa min telefon buddy Coll2, och se vad hon har för lektion. :) Slår vad om att hon hälsar till er alla! ;)
Ha en toppendag
, skriver mer senare om det dyker upp nåt intressant i mitt liv! <3




Kan även nämna att min nya drömresa får gå till Niagarafallen! Fatta va vackert!







love
/Coll1

Händelsefattig söndag!

Det har inte hänt ett dugg! Förutom mitt samtal med Coll2 förstås... Jag har suttit framför tv:n med onyttigheter som glass, chips, popcorn, paj, godis och läsk, så jag kan nu konstatera att jag känner mig mer eller mindre illamående! Dessutom slog jag i min lilltå igår. Jag vet inte när, hur eller vart men jag tror den är bruten... Ja, gårdagen, ja! Den var som en... ehh.. lördag? Ja helt sanslöst kul, men på köpet suddig. Minns inte så mycket mer än att vi åkte till stan och partajade tills kroppen sa ifrån genomatt däcka i en buske....det är vad jag har hört. Att jag låg i en buske runt halv 3 på natten och pratade i telefon tills jag somnade. Stoffe fick tydligen bära hem mig. Förlåt, jag skäms! Jag skyller på spriten!
<--- Trevlig sovplats?

Kan även nämna att besökarna på bloggen har minskat kraftigt! Kom tillbaka allihop! Vi ska skriva massor i framtiden och det kommer mer saftigt kändisskvaller och mode! Vi älskar er alla som läser bloggen, så hjärtan till er!

love
/Coll1

OCH VINNAREN ÄR....

Jag och Coll2 har nu via telefonen utsett en vinnare av alla 127 mejl vi fått om vem som ska vinna adidas tröjan! Vi enades inte i första taget, men efter många om och men kom vi fram till en vinnare! Grattis till Sara Askbom i Lund som är vinnaren av denna januari tvävlingen!











love

/Coll1

RSS 2.0