Nu reser jag !

I morgon (på nyår) så reser jag,millan,jesper,emil,ted,pontus,frida och rasmus F till Åre. Där vi ska vara i fem dagar. Vi ska åka skidor,snowboard,fira nyår och ha det helt fantastiskt kul! Vi hade bestämt det här för ganska lång tid tillbaka men vi bestämmde det klart i söndags.Jag vill säga förlåt för att jag inte varit så aktiv men det blir så när det är jul och man umgås med familj och vänner ,så blir det säkert för er med. Så nu kommer det bli lite dåliga inlägg för mig igen eftersom jag reser bort och kommer säkert inte ha tid men jag ska försöka skriva så mycket jag hinner..
I dag har jag gått på stan med coll1 , man får ju passa på när det är rea även fast jag blir helt snurrig av all rea.Jag hittade i allafall ett par jeans ,en klänning (till nyår) och ett par jätte läckra skor.
Jag kanske ska berätta lite vad jag fick i julklapp . Jag fick min efterlängtade mobil,en laptop som faktiskt var helt oväntat pappa tyckte jag behövde en så jag inte skulle förstöra deras , en klocka som jag har önskat mig i typ tre år som jag äntligen fick, lite kläder och självklart smycken från farmor och farfar. jag är jätte nöjd över det jag fick.Jag hoppas alla ni har haft en jätte bra jul!

 
De läckra skorna!

/Coll2

Gisele Bundchen gifter sig!!

Gisele Bundchen har nu avslöjat den stora nyheten för oss alla, att Tom Brady äntligen har friat - på deras privatjet på julafton! Våra källor säger oss att Brady, som är känd för att springa runt på olika ärenden för Gisele och hjälpa till med hennes karriär, friade på ett privat flyg som flög från Teterboro flygplats i New Jersey och som landade i Boston. Tom Brady hade överraskat Gisele Bundchen med flera dussin röda rosor och flera flaskor av den finaste champagnen. Tillsammans med paret befann sig även modellens föräldrar och vi kan verkligen förstå vad Tom menar när han säger att han var otroligt nervös innan han släppte bomben!


X-mas is over!

Underbar julafton må jag säga. Firade med hela släkten som är totalt 24 pers. Fick mycket fina julklappar som jag tänkte visa nån dag, men inte nu för jag har inte så mycket tid på mig! Ska alldeles strax dra ner till stan och träffa Angelica som hade nåt viktigt att säga. Känns bara onödigt att åka ner till stan kl.1 på natten... Men vad gör man inte för vännerna ;)
Nu ska jag dra och jag ska som sagt bli bättre på at5t uppdatera. LOVAR igen!!!
love / Coll1

Sienna skräcksmal!

Vi har alltid vetat att Sienna Miller aldrig tillhört de lite större kvinnorna, men på The British Independent Film Awards som tog plats på Old Billingsgate Market, såg skådespelerskan tunnare ut än någonsin. Hon var där för att lansera sin nya film och vi var alla chockade över hennes skräcksmala kropp. Enligt rykten så har hon mer eller mindre varit deprimerad på sistone efter att ha blivit kritiserad, förföljd och trakasserad för affären hon hade med Balthazar Getty. Kan det vara orsaken till hennes drastiska viktnedgång?


Coll2

Jag har haft en helt underbar dag i dag! en heldag med älsklingen innan han åker i morron och vi kommer inte se på 4 dagar :P vi har ju vart bort längre från varandra men det är lika jobbig varje gång. Fick även hans fina julklapp! Ett armband och en resa till london i maj , Tack älskling<3 Jag hoppas du blev glad för det du fick av mig! Nu ska jag hem till Millan en snabbis! hinner kanske skirva senare sen eller blir det i morgon, HA DET BRA!
 
/Coll2


Dagen...

Jag tänker inte dra den ingående, men jag har i alla fall vart på stan och köpt de sista julklapparna. De var också de första julklapparna eftersom jag ALLTID är ute i sista sekund. Men det får fan bli bra med et jag köpte! Totalt gick ddet på 2159.50 står det visst i min bok. Fan va generös jag är! :P Haha! Efter stan blev det springa hem till Rasmus och lämna tillbaka tröjan som han glömde här, och som jag misstänkte redan när jag vandrade till honom fick jag med honom hem. Varför har jag alltid så rätt om Rasmus! :P Han sitter nu här i alla fall och garvar åt filmen "Härmed förklarar jag er Chuck och Larry" Den är suverän och att se honom ligga där och vrida sig av skratt får mig att vilja hoppa på honom. Så nu får jag sluta skriva om allt onödigt och ursäkta mig för dålig uppdatering (ska bli bättre, LOVAR!!!)

so long :)
/Coll1

Stressigt!

Förlåt för att jag inte sktivit på länge. Men jag har haft så fullt upp,med julklappar , vänner och familjen så jag har inte haft tid att skriva. Vill också säga ännu ett grattis till Emma som vann! Hoppas du blir nöjd :)
Jag har precis vaknat och är jätte trött fortfarande .Jag måste verkligen ändra på mina sov vanner.Jag hinner ju inte med något om dagarna när jag vaknar så här sent. Men i dag måste jag hitta på något känner jag,så jag ringer nog till emil och tvingar honom att komma hit,eller man kanske skulle gå på stan!? Jag får se vad han vill. Själv har jag köpte klart alla mina julklappar och det vart en hel del i år, värre än vad det brukar va och ändå har jag köpt ganska många de andra åren. Så det är väldigt många i år! Jag hoppas alla blir glad för mina presenter! Jag blir glad för allt jag får ,jag vet vad jag ska få av emil för han råka försäga sig smart som han är ! 
Playboy Pyjamas 
Det här är vad jag sitter i just nu,min snygga playboy pjamas som jag fick av millan i julklapp i år!
Tack millan den passar perfekt :P<3
/Coll2

Lindsay Lohan shoppar bort sina sorger!

Efter att ha råkat ut för ett obehagligt möte med en stalker så bestämde sig Lindsay Lohan för attt shoppa bort sina sorger igår! Superkändisen begav sig till varuhuset Maxfields i Beverly Hills för att handla julklappar och eskorterades sedan därifrån med en stor kasse och en Cola Zero i handen! Var det som låg i kassen till Samantha Ronson kanske?!

 

Outfit!


Jacka från Canada Goose


Kofta från H&M


Strumpbyxor från lindex


Örhängen från H&M


Väska från Friis&Company


Stövlar från Scorett


Det var min outfit idag =)
kyssochkram / Coll1

Vintertid!

Den kyliga vintern biter tag ordentlig i dessa tider. Julafton närmar sig allt mer och visst längtar vi till julklapparnas  egen dag! Har du fortfarande inte köpt alla julklappar har du fortfarande tid på dig. Men känner du ändå av julstressen i stan trots den knappa veckan som är kvar? Här kommer lite tips till dig med idé-torka. Dessa grejer funkar garanterat i ur och skur!



  
1. Tofflor (Slippies) från tillverkaren Henry Warmheart, 239:-. Dessa undderbara tofflor är helt unika! Det är de första tofflor som man värmer i mikron innan man pöser ner fötterna i dem! Fantastiskt va? De håller värmen i ca 2 timmar och man kan självklart värma dem om och om igen. Tofflorna finns i flera färger och mönster!


2. Paraply från Twilight Umbrella, 379:-. Ett svart paraply som med ett enkelt tryck på knappen på skaftet av paraplyet lyser upp! Som på bilden lyser det upp som en stjärnhimmel och alla blir garanterat avundsjuka på just ditt paraply! Twilight Umbrella finns med blåa lampor eller lampor som skiftar genom hela färgspektrat. Det kräver 3 st AAA-baterier.


3. Mirakelfrukt (tabletter), 49:-. Tänk om du själv skulle få bestämma vad som är sött och inte? Låt en mirakeltablett smälta på tungan och säg välkommen till upp och nervända smakvärlden. Sura saker som sötaste godis. Äta en citron och skölja ner den med vinäger? Smakar som kola och saft. Tabletterna är perfekta för den som vill imponera på polarna genom att äta konstiga saker (ni finns och ni är många, försök inte dölja det) eller för dig som har ett svårt sötsug men inte vill snaska så mycket. Ett paket innehåller 10 tabletter.


4. HeeBeeGeeBee (huvudmassör), 199:-. Prova HeeBeeGeeBee som är en vibrerande masserande maskin för huvudet. Massera ditt huvud med denna eller, ännu bättre, låt någon annan göra det och du kommer känna stressen rinna av dig och huvudvärken släppa! Vibratorn har tre lägen och går på ett AA-batteri.


Detta är 4 förslag som jag garanterar funkar prima! Jag hittade sakerna på CoolStuff.se och det finns hundratals grejer utöver mina favoriter här över! Perfekta julklappar vågar jag lova!

/ Coll1


Outfit!


  

/Coll2

16 december

Först tänker jag tala om dagens vinnare och det blev Emma från Uppsala. Grattis! Dina örhängen kommer snart:) Sen har jag tänkt att tala om att vi har en tävling i månaden ,så ni som inte vann försök nästa gång :) Jag önskar er lycka till!
Men nu måste jag gå , så jag inte kommer försent till skolan , ha en bra dag!Dagens outfit kommer senare sen!
/Coll2


FIRA!

Detta är vårat hundrade inlägg och visst är vi nöjda med att ha fått så mkt besökare på bara hunda inlägg! Tack än en gång alla som läser och vi hoppas ni är nöjda med bloggen! Har ni önskemål på vad som kan bli bättre eller om ni vill ha mer av nåt, så är det bara att skriva!

Kolla in vår nya grej! Vi har startat en tävling om ni kollar lite längre ner. Imorn kommer vi ha lottat ut en lycklig vinnare! Så missa inte att kika in! =)



Ha det underbart  / Coll1

Dagens outfit!

          

Topp   

Det vart en ganska tråkig outfit i dag, eller i allafall färgerna bara svart,vit och grått. Men det passar lite en dag med ganska tråkigt väder.I dag har jag vart på stan shoppade lite julklappar till min familj och mina vänner. Jag hoppas ni har haft en bra dag. Och var med i tävlingen :) Jag vill också tack för alla bra förslag till julklappar till Emil !
/Coll2

December : Vinn!

   
Nu lottar vi ut dom här snygga örhängena från www.cocoo.se .Så här gör du om du vill vinna:
Du mailar till [email protected] och berättar varför just du ska vinna.
Sen drar vi en vinnare och vinnaren får ni se i morgon vem det blir.
Lycka till!

Yeeees! 14 december

I morgon har jag studiedag och det är jätte skönt, för jag behöver det verkligen .jag har inte handlat en enda julklapp ,jag skulle igentligen gjort det i dag men jag hann inte för jag hade så mycket annat att gör plus att jag inte orkade efter går dagens partyy. Så det ska jag göra i morgon. Jag måste verkligen ha tips om vad jag kan köpa till emil ,han säger inte vad han önskar sig,det enda han säger är " jag har redan det jag vill ha ,och det är dig " det är jätte gulligt att han säger det ,men nått måste han ju önska sig! Så har ni något tips så maila gärna ;) 
Själv så önskar jag mig: Pengar.Kläder.En mobil (Sony ericsson X1)
Jag önskar mig inte så mycket ,men jag fyller år den 11 februari så jag kan önska mig det då som jag inte kommer på nu som jag vill ha. Nu ska jag sätta mig och kolla på film och ringa älskling och be honom komma hit ,så vi kan ha lite mys kväll.Ha en bra söndag kväll!
/Coll2


Hilary Duff lite juldeppig?!

Den vanligtvis så glada skådespelerskan Hilary Duff såg väldigt dyster ut när hon anlände till sin Pilates studio i Toluca Lake, Kalifornien! Kanske har Hilary mycket att tänka på nu när det är jul, trots att det faktiskt är så varmt i Los Angeles att hon fortfarande kan ha flip-flops på sig!

 
Jätte snygg väska har hon i allafall!

Julklappstips!

Det alla skulle bli glada över är väl smycken från cocoo.se! Här nedanför kommer lite tips!

Klassiska bambooörhängen:


Undebara armband:

 <-- Storfaviriten!

Gå in på cocoo.se och kolla in deras urläckra klockor, halsband och fler armband och örhängen! De har massor underbart vi tjejer kan skämma bort oss med! Visst älskar vi cocoo.se!!
/Coll1

Vild kväll!

Helt vilt blev det! Hela kvällen! Jag minns inte så mycket om jag ska vara helt ärlig, men av de uppskrapade knäna att dömma så blev det kanske lite för vilt! Har hört från vännerna att jag tydligen hoppade i varenda snödriva som fanns. Ber om ursäkt för att jag gjorde bort mig totalt! Men, men. Mår sämst idag i alla fall. Det får bli en vanlig söndag, slappis!

Outfiten:

klänning från ellos.se


strumpbyxor från hm


stövlar från scorette


halsband från bagsandfashion.com


örhängen från min födelsedag


Det var det hela för mig nu! Kommer nog julklappstips senare!
Kärlek till er alla! 
 / Coll1

Kvällens outfit!

 

/Coll2



Julklappsshoppingen kör slut på Vanessa Hudgens!

High School Musical-stjärnan Vanessa Hudgens såg helt slutkörd när hon satt nersjunken i en soffa med sin snygga Balenciaga väska och massor av kassar. Hon hade spenderat en hel eftermiddag med att shoppa julklappar på köpcentret The Americana i Glendale, Kalifornien. Trots att hon såg riktigt trött ut var hon snygg i ett par tajta jeans och svarta stövlar!


Outfit!

 fullsize
H&M - 129kr                                                   odd molly - ....

  
Gina tricot - 99kr                            Dinsko -1699kr

/Coll2

Fredag den 12 december 2008

Äntligen hemma ,får jag ta och börja med! Fyy vilken jobbig dag och efter varje lektion så har jag önskat att det var slut. Och äntligen är det de. Men en sak gjorde mig glad att jag har fått min jacka idag och att det blir party med coll1! Min jacka som jag har längtat så länge efter. Lägger senare sen in dagens outfit och kvällens outfit. Har inte riktigt bestämt mig än vad kvällens outfit blir. Men självklart ska jackan invigas.


plus att det är en jätte fin päls på den också!
/Coll2

Äntligen fredag!

Helt underbart med fredag! Det är det man längtar efter hela veckan! :) slutade tidigt idag eftersom matteläraren aldrig dök upp på sista lektionen! YIPPI! Så nu sitter jag här och ska berätta om Saras och min konversation!

Sara: Fyfan vad jag hatar den tjejen!
jag: Vad har hon gjort dig?
Sara: Inget, men hon är så jävla, fucking jobbig!!!
jag: Utan att ha gjort dig nåt?
Sara: JA!
*sara halkar och jobbiga tjejen vänder sig om och ler lite medlidande*
Sara: SÅG DU! Hon skratta åt mig den haggan!
jag: nae. hon log lite medlidande!
Sara: Samma sak!
jag: faktiskt inte
*sara reser sig upp*
Sara: hatar henne!
*jobbig tjej vänder sig om och tittar surt*
Sara: oj, sa jag det högt...?

haha du är för underbar Sara! <3
Det är ungefär det som hänt idag, Sara har halkat överallt och Rasmus och jag har gått och skrattat åt henne!
Nu måste jag ringa Coll2 och fråga vad som är på G ikväll! Dagens outfit kanske jag lägger upp senare!


Har nördat Rasmus musik också, det består i stort sett av nästan bara Dr. Bombay...! (Y)

/Coll1

dagen!

Har vart en förvånansvärt bra dag. Efter en vecka i fjällen känns det nästan som en ny start! Har verkligen haft det toppen!
Ska dra outfit nnu tänkte jag:

kofta från nelly.com


strumpbyxor från h&m


linne från gina tricot


stövlar från scorett


jacka från canada goose



Där hafr ni min outfit ! :) Måste nu dra, Rasmus ringde och ville dra till stan en sväng! Han är gälen. Men alltid kul att träffa honom!
Ha detg bra alla goa läsare / Coll1

Dagens Outfit!

 
Acne -1000kr                                            H&M -298kr
  

Väska- ....                                                        Ellos-1099kr

Måste säga att vi har besökrekord igen! och vi är jätte glad för det och men vi tycker ni kommenterar för dåligt ;) skriv gärna vad ni tycker om våra inlägg och vad ni tycker om kändisarna!
/Coll2

Beyonce Knowles är impad av pojkvännen Jay-Z!

Beyonce är farligt het på omslaget av det senaste numret av tidningen GIANT. Det hade blivit ännu sexigare med ett par andra stövlar visserligen. I tidningen pratar Beyonce för ovanlighetens skull om att hennes pojkvän "Jay-Z är så cool. Han kan bara stå uppe på scen helt stilla och publiken blir galna. Men jag? Jag måste kämpa! Jag måste skaka, kasta mig omkring och rulla runt på marken."


Skidbackens Outfit!

 

Även en svart stickad mössa som jag inte kan hitta nån bild på.

/coll1

Jessica Alba hoppar in i bagageluckan!

Jessica Alba storhandlade på Bristol Farms i Beverly Hills. När hon gick tillbaka med den fullproppade vagnen till sin bil träffade hon en vän som hon delade många skratt med. Det är ett nöje att se kvinnan med världens vackraste leende att skratta. När hon sedan lastade in varorna i bilen såg det ut som hon lastade in sig själv också!

    

Hemma!

Hej alla läsare! äntligen är vi tillbaka ,eller ska jag säga det är tråkigt att vara hemma igen ,för nu väntar skolan och tre prov jag har missat när jag var i norge.Fast jag har saknat alla här hemma ,men jag kan inte beskriva hur kul jag haft det med coll1.
Onsdag: Vi åkte klockan 7,00 på morgonen till norge, under resan träffade vi daniel ,robin ,olle ,linus och eric som var helt underbara . Det är dom vi har vart mest med i veckan.När vi kom fram så checkade vi in på lyxiga hotellet som vi från början inte visste var ett lyxhotell,men det gick så bra ändå.Vi gick och la oss direkt.
Torsdag:Vi åkte skidor hela dagen och för min del vart det snowboard. Jag har inte åkt det på as länge så det gick inte så bra i början men efter ett tag så . Sen efter skidåkningen ,var det afterskii med daniel ,robin ,olle ,linus och eric ,så kul som vi hade har jag nog aldrig haft,så himla underbara.
Fredag: skidåkning + snowboardåkning och en liten fest på kvällen hos d,r,o,l,och e i deras stuga<3
Resten av veckan orkar jag inte skriva om för det såg lika dant ut hela veckan förutom i går (tisdag) ,då vi hade avskeds fest med d,r,o,l,och e. SÅ HIMLA KUL HAR DET VARIT<3
Men jag har självklart saknat min älskling , så nu ska jag i väg till honom och säga hej och kanske blir det bio i kväll,om jag orkar efter den långa resan hem .
HA DET BRA!

(Bilden är inte från där vi var ,men den är från norge hittad på google)
/Coll2

Torsdag 4 December

Sitter har vid datorn pa hotellet. Det ar dyrt sa jag kommer inte skriva langt! Har varit en dag fullspackad av skidor och snowboard for Coll2s del! Maste fasen prova det! Ar coolt att kunna tycker jag! Maste tacka alla ni som kollar pa var blogg, men daliga ar ni pa kommentarer! besoksrekord ofta, kommentarer sallan! Maste ga ivag till backen nu igen, har ju bara vart och kakat lunch! ;)

Ha det bra allesammans! / Coll1

Norge här kommer vi!

Efter denna helg kan jag behöva en paus. Har inte vart den bästa helgen direkt! Allt har gått åt helvete! Därför tar jag och Coll2 en bloggpaus och beger oss på en skidresa till norge! Vi åker på onsdag så från och med då får ni hålla ut en vecka! Vi ska försöka skriva från hotellet men det är inte säkert vi har tillgång till nån dator! Ni alla får ha en underbar vecka tills det att vi kommer igen! =)



Vi älskar er alla som läser vår blogg! Besöksrekord igen! Men ni är liiiiite dåliga på kommentarer måste jag säga! Ha det underbart, kyssar
/ Coll1 & Coll2

It was a perfect weekend!

Jag har haft en helt underbar helg ,och jag hoppas ni har haft det!? I fredag så vart det fest hemma hos emil , som vart mer än lyckat .jag tror jag pratar för alla som var där när jag säger att det var en kväll man sent kommer glömma. I lördags så var jag med millan och vi tog det lugn efter fredagskvällen och såg lite på film. Det var första advent i går och det vart fika hos farmor och farfar. Gott! hinner inte skiva mer nu ska plugga och sen kommer emil.
Här är min nya skiddress:



WARP W DOTS HEADBANDSCOTT CARTEL
/Coll2

RSS 2.0