Den första bilden på Gwen Stefanis son!

Gwen Stefani har lagt upp de första officiella bilderna på sin nyfödda son Zuma på No Doubts webbsida. Zuma Nesta Rock föddes den 21 augusti i år, det är Gwen och maken Gavin Rossdales andra son. Bilden på mamman med sin son är verkligen riktigt vacker!


Pussycat Dolls

Se bilderna och klippet av Pussycat Dolls senaste musikvideo I hate this part. Det är den andra singeln från deras album Doll Domination. Det spelar ingen roll var de här dollsen än är eller vad de har på sig, de är alltid supersexiga! Men Nicole Scherzinger sticker ju alltid ut lite extra... Vad tycker ni om låten? Vi gillar den här bättre än första singeln When I grow up!



Dagens outfit!

 Favorit skorna - 799kr


Jeans - Acne 1200kr

Tröja - ...

/Coll2


Dagens inköp!

jack hm 598:-                         tröja peak 1000:-


Var på stan idag. hittade lite grejer. tröjan har jag längtat efter att få köpa och jäckan vart jag helt enkelt kär i! :)

/ Coll1

Madonna

Madonna och hennes barn Lourdes Leon, Rocco Ritchie och David Banda var alla på gudstjänst på Manhattans Kabbalah Centre i New York igår och trots att superstjärnan just nu ligger mitt i en jobbig skilsmässa så såg gänget ganska glada ut. Vi hoppas för barnens skull att Madonna och Guy Ritchie kan lösa det här på ett civiliserat sätt!




dagen

frisk äntligen! har bara slappat idag  men jag har behövt det.  har suttit och kollat på denna sida nästan hela dagen. tiden går så fort! ;)  http://www.nelly.com/viewPage.asp?page=WELCOME_FEMALE&gender=1&language_id=1&country=1

Nicky Hilton inspireras av Nicole Richie!

Paris Hiltons syster Nicky Hilton såg avslappnat trendig ut när hon lämnade en läkare i Beverly Hills i fredags med mobilen i högsta hugg. I vitt linne, svarta avklippta shorts, svart väst och svarta lack-klackar påminde arvtagerskan faktiskt om Nicole Richie lite. Nicole brukar som bekant ofta gå runt i sina avklippta jeansshorts, kanske har hon inspirerat Nicky med? I vilket fall hoppas vi att Nicky mår bra och att hon inte är sjuk!


Lördag kväll!

Har precis snackat med millan i 3 timmar i telefon, så kan det bli när man har mycket att snacka om och när man inte vet riktigt vad man ska ha på sig i kväll, men nu har jag bestämt mig. Jag har även valt vad millan ska ha på sig! Det tog ett tag! Det är synd att in coll1 kunde hänga med men hon är ju sjuk ! krya på dig baby<3
Ni andra får ha en jätte rolig kväll!



/ Coll2


Mys-sjuk-kläder


Det blev att dra på sig denna nyss när jag klev upp. Från hm 198:- Får bli den hela dagen!


Bara början!

I går var bara början på en helt underbar helg, som även forsätter i dag. I kväll ska jag till millan ,med lite vänner och sen efter det blir det ut . Nu på dan blir det att ta det lite lungt efter den vilda festen i går! <3
Lägger senare in kvällens outfit och kanske om jag orkar lägger jag in lite bilder sen i går. men bara om jag orkar och om jag hittar kameran. Den liksom försvann i går. den kanske är kvar hos ted, så om du läser detta ted kan du ju ringa och säga om den är där ;)  Krya på dig coll1 <3
Ha en underbar lördag!
Love / coll2

Självklart!

Jag tänkte dra min kväll lite snabbt innan jag kryper ner i täcket. Det hela började med att jag hela dagen gått omkring och planerat kvällen. Tanken var att jag skulle sticka ut med grabbgänget, men så blev det dock inte. Hann bara sminka i ordning mig när jag kände att maten var påväg upp. Ja, det är sant... är det inte ganska typiskt att man ska bli just magsjuk och ligga hemma och spy när man planerat en bra kväll! Satte mig med Scrubs boxen och kollade i cirka 3 timmar. Sen somnade jag. Är helt utmattad. Jävla magsjuka! Hatar det! Något av det värsta som finns... :(

Fest!

I kväll blir det fest med piff och puff! För ska vi nog ut ,sen ska vi hem till piff :P
Här kommer kvällen outfit!

Kjol - H&M 198kr        T-shirt - H&M 79kr
  Örhängen H&M -49kr    Väska - Mulberry ca 5000kr


/Coll 2

Michael Jackson på stan utan mask!

Michael Jackson var ute på stan och besökte ett antal olika skönhets- och antikbutiker i West Hollywood. Han köpte ett silvrigt modellplan i antikbutiken Off The Wall på Melrose Avenue. Det här är första gången på väldigt länge som vi ser honom utan en mask eller något annat som döljer hans ansikte. Vi är glada att se att han verkar må relativt bra både fysiskt och psykiskt.


Outfit

 Jeans - Acne 1200kr

DS_236524_A.tif Skor - Dinsko 349 kr

 T-shirt -H&M 149kr

/Coll2

Dagens


tröja 299:- gina tricot

Orkade inte bry mig så mycket om vad jag tog på mig. Det blev denna mysiga tröjan från Gina Tricot och ett par vanliga Diesel jeans.  

/Coll1

nyttigheter = <3


Visste du att om du äter nyttigt så får du finare och bättre hy?
Bär och frukt är det ultimata tipset om man vill ha fin hy. Jag äter frukt varje dag, och har inte alls några skavanker. Det finns dessutom bevisat inom forskning, att nyttiga fruktätare har finare kropp, hy och ett mer hälsosamt liv. Det är ju även gott! Är du inte sugen på frukt och bär i sig, kan du alltid testa en smoothie. Mixa ihop Yoghurt med alla möjliga sorters frukt och bär! Hur gott som helst! Fräscht!

/Coll1

TIPS


Vill tipsa om hudvårdsprodukterna från Rosen. De är helt magiska! Finns för alla möjliga hudtyper och det räddade min hud med mycket! Pröva produkten, beställa kan du göra på; www.helhetsverkstan.se/rosenserien.html  Det gör underverk för en trött, torr, och kanske till och med finnig, hösthud!

/Coll1

dagens kjol

lindex 299 kr


hade även ett vanligt vitt linne från h&m 49:50 kr och en vit kofta på det!

/coll1

Paris har dumpat Benji för brittisk hunk!

Arvtagerskan är i London för att filma sin nya realityserie Paris Hiltons Bästa Vän men det verkar som hon har hittat sig en ny pojkvän istället! Ryktet säger att Paris har dumpat Benji Madden för en brittisk hunk. Paris berättade för Daily Mail "Jag älskar London, jag ska flytta hit. Jag har redan varit här i en månad och jag är så väldigt mycket lyckligare här."


Coll2

I dag var det en seg skoldag, men sluta klockan 15,00 så det var skönt.Efter skolan gick jag ner och fika med piff och puff (Nils och ted) gulliga är de!Det vart en kaffe och muffin som vanligt. '

Dagens outfit:

               

Jeans - H&M 398kr                                                  Blus - H&M 198kr

 
Skärp - H&M 129 kr                                          Örhängen - H&M   19,50 kr       

I dag vart det en hel outfit med bara kläder från H&M 



Miley Cyrus njuter av kändisskapets fördelar!

Unga skådespelerskan Miley Cyrus har börjat utnyttja sitt stjärnstatus för att fixa platser på de bästa festerna och modevisningarna i Los Angeles. I fredags kväll drog Miley med sig sina vänner på Christian Audigiers modevisning på Smashbox Studios i Culver City och verkade vara väldigt nöjd med sin kväll! När hon och tjejerna lämnade studion tittade de ingenom sina goodie bags och fnissade av förtjusning! Undrar vad som låg där i!


Kvällens Outfit!

Klänning Ankle boot
Klänning - Halens 399 kr                                  Skor - Dinsko 449kr

Kimonojacka   
Jacka( jag hade svart) - Halens 995 kr         Örhängen - H&M 49,50 kr

/ Coll2

Gårdagens outfit!


Linne Gina Tricot 199:-
Jeans Diesel 1045:-
Örhängen cocoo.se 165:-
Pumps Scorett 999:-

Festen vart lyckad! Skriver kanske mer senare...

/ Coll1

Rihanna otrogen mot Chris Brown!

Coola kläder
Rihanna och Chris Brown har inte ens hunnit offentliggöra sitt förhållande innan det knakar i fogarna, för Rihanna har kysst en annan man! Det var på en T.I konsert när hon var backstage och träffade Kanye West. Hon satt i Kanyes knä och sjöng med i musiken och det dröjde inte länge innan de kysste varandra, enligt Star. Folk var chockade och när Rihanna märkte att andra tittade bad hon genast sina säkerhetsvakter att eskortera henne tillbaka till sin loge.

Helgens bästa stunder!

Jag säger bara att lediga dagar är de dagar då man mår! Umgås med vänner, festa och helt och hållet ha kul! Så jag måste bara säga att ni alla borde skippa det tråkiga, slappa och dra iväg och partaja med vänner! Det är värt!
Själv ska jag och coll2 dra ner på stan för att festa loss senare ikväll! eftersom jag var hemma igår, måste jag ut idag. måste! Finns det nåt bättre än vänner? Finns det nåt bättre än mode? Finns det nåt bättre än skvaller? Och framför allt; Finns det nåt bättre än helg? Ska snart studsa in i duschen och sedan kanske jag lägger ut nåt mer här på coll.blogg.se . Helgmys kan vi kalla det!

/ Coll1

Kvällens klänning!

Klänning
Från -  Halens 399 kr

/coll2


Victoria beckham

Hur är det möjligt Victoria Beckham?

Victoria beckham lanserade sin nya dvb jeanskollektion i butiken Ekseption i Madrid. Hon verkar ha fastnat för pojkflickstilen, eftersom det är andra gången på två dagar vi ser henne i en tajt kostym. Men kolla på Victorias höga klackar! Det är ju helt otroligt att hon kan gå, men det kanske är lättare eftersom hennes inte väger något!

/coll2

Fest Fest !

En fredags fest sitter alltid fint efter en vecka som denna. Gick hem väldigt tidigt för att vara mig och ska snart gå och lägga mig . men kände att jag var tvungen att skriva ett inlägg i min och coll1s nya blogg om mode ,skvaller och kändisar. Min shoppning la jag även ut i ett tidigare inlägg, älskar det jag köpte.
God natt !

Pumps
Skon för i kväll!



/coll2

Nagel lyx!

Bara en liten detalj i vardagen kan göra att du känner dig glamourös. Pröva att styla naglarna! Jag lovar att det ger en roligare vardag.

Depend har många olika nagellack i alla möjliga färger för det billiga priset 25 kr.

Fixa även naglarna som ett proffs, kolla på http://www.manikyr.se/! Där finns det hu mycket bra tips som helst!

/ coll 1


Dagens shopping

DS_240870_A.tif
Skor -599 kr


Jeans - 1300 kr

Jacka - 5000 kr

/ Coll 2


Höstens måste!



Något som verkligen borde finnas i varje människas garderob är en fin, mysig stickad tröja! De två tröjorna på bilden ovanför kan jag verkligen inte låta bli att älska! Så om du inte har någon stickad tröja borde du verkligen skaffa en. Hösten kommer innehålla mycket stickat, och visst gillar vi det!?

Stickad islandströja från Randburg och stickad tröja från Topshop

// coll 1

Höstens nya hy !

Hösten står för dörren och det är dags att ta tag i sommartrött hy. När vädret blir kallare och solbrännan försvinner kommer oftast hudens små skavanker fram. Det är nu viktigt att rensa ur badrumsskåpet och satsa på nya fräscha produkter. Upplever du att du har fått fler finnar eller blemmor i ansiktet finns det bra hjälp att tillgå i alla prisklasser. Men glöm inte att tvätta dina händer innan du tar dig själv i ansiktet!


Från dior 360kr


Lindsay och Samantha lämnar hotellet separat!

Lindsay lohan lämnade Bowery Hotel i New York och bara några minuter senare kom Samantha Ronson ut. Varför undvek de att fotas tillsammans? Det har ju ryktas om att de skulle ha en kris i sitt förhållande men det har Samantha dementerat. Hursomhelst var Lindsay riktigt het!


Jennifer Aniston har gett John Mayer en andra chans!

 jennifer Aniston besökte en skola i Los Angeles och hon hälsade på personalen med ett stort leende. Kanske är det återföreningen med john mayer som har gjort hennes så glad? John dumpade Jennifer för två månader sen men han har nu ångrat sig. Han började med att skicka romantiska e-mail och efter en lång tids övervägande bestämde Jennifer sig för att förlåta honom.


I <3 C O L L


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0