Stockholm!

Stockholm here i come!
Kom precis hem från skolan och nu ska jag bara packa till stockholm där helgen spenderas med frida. Det ska bli super mysigt. En hel helg med shopping ,uteliv och god mat! Super!  Hinner inte skriva mer och det har jag inte heller gjort i veckan är jätte ledsen för det ,men det kommer nog ett inlägg på söndag om helgens köp.och jag lovar er att nästa vecka blir det fler inlägg från både mig och Coll1!Ha en bra helg! Kanske hinner skriva från hotellet.



Love ya! /Coll2

Fan för mig!!!

Jag är ju helt jävla hopplös! Jag måste se till at bli lite mer datanörd, så ni allihop får lite mer att läsa igen! Coll2 tjatar och tjatar! Det värsta är ju att hon faktiskt har rätt! ;) Haha!
Har gjort så mycket nu, och ni kommer säkert inte orka läsa allt i alla fall, så jag struntar i och skriva det! En sak att nämna är Chris Brown!
Den 18-årige R'n'B-sångaren Chris Brown kommer till Stockholm för en spelning på Berns den 14 mars.
Nu kan ni ju nästan gissa vem som har biljetter! ;) Med mig ska alla de 11 bästa polarna och några fler, och SHIT va jag längtar! Har haft biljetterna ganska länge men fortfarande, SJUKT KUL är vad det ska bli!











That's it for the moment. See ya! Love!
/Coll1

Tävlingens sista dagar!

Nu är det bara ungefär 3 dagar kvar på tävlingen och vi har fått över 100 mail om varför just du ska vinna.Det ska bli så himla kul när jag och coll1 sätter oss ner för att läsa alla mail! Så till er som inte har anmällt er gör det! Lycka till!














/Coll2

Isla Fisher ensam på Australiens nationaldag!

Australiensiska skådespelerskan Isla Fisher firade Australiens nationaldag helt ensam med en kaffe. Men det måste vara skönt för henne att få ett litet break från lilla Olive och pojkvännen, tillika komikern "Borat" Sasha Baron Cohen. Det är säkert fullt upp med dessa båda.


STÄDA!

I går när jag kan hem från millan  var klockan halv 2. Jag orkade inte göra nått så jag gick och la mig direkt. Och när jag vaknar upp i dag ,så var mitt rum ett helvete.Det ligger verkligen grejer över allt. Så i dag ska jag städa , träna och senare i kväll kommer emil och då hoppas jag att jag har städat klart.
Som jag sa i går var jag hemma hos millan med frida, therese, sara och rebecka .Det blev en myskväll med sing star , film och mjukis kläder. Jätte mysigt var det! Alla var hur trötta som helst efter fredagens röjj!

 
Så här önskar jag att mitt rum såg ut nu!  

/Coll2

Välkommen tillbaka "sexiga Gabi"!

Eva Longoria visar att hennes karaktär Gabrielle har fått sin rätta glam tillbaka igen! Vi ser henne här under en paus i inspelningen av den nya säsongen av Desperate Housewives med en yoghuhrt i högsta hugg. Hon ser strålande ut och de tär bra för vi var trötta på att slappa Gabi och vill ha tillbaka sexiga Gabi!


Förlåt, förlåt, förlåt förlåt och så vidare!

Jag säger förlåt tusen gånger för att jag vart så dålig med uppdatering från min sida. Har inte suttit vid datorn på väldigt länge, så förlåt för det!
Hur som helst har det inte hänt något speciellt, men jag tänkte dra mina inköp från dagens shoppingtur!
Bubbleroom / H CARDIGAN
Lite grejer hittade jag medan de andra satt och pluggade på matten! ;) 
JUST DET! Glöm inte bort vår tävling! Kika ner på bloggen så ser du anvisningar osv...
Ha det fint och jag lovar på en bättre uppdatering!
Love to you all /Coll1

Yippi!

Efter mitt och millans arbete ,vart det betyget MVG. Vi är så nöjda så vi ska ut och äta i morgon kväll! Eller vi kanske inte bara ska ut för det utan också för vi ska ha kul, med våra andra vänner också.Först ska hon och jag äta och sedan blir det gå till det gamla vanliga stället!Där det blir dans och röjj!!
Efter skolan gick jag på stan med emil.Hittade en klänning och ett par skor till festen. Emil hittade en tröja och ett par jeans som jag tvingade honom att köpa för jag tyckte dom var så snygga. Fast jag tror att han gillade dom också :P
ASOS Bow Front Dress 
(Båda var på rean)
/Coll2


Sovmorgon!

Nu var det ett tag sen jag skrev. Jag ska snart till skolan.Börjar nämligen inte förän vid halv tolv i dag, super skönt! Om ni undrar varför jag inte har haft tid att skriva är det för jag och millan håller på att göra en skolprojekt som tar väldigt mycket på min fridtid.Så jag har knappt kunnat va med någon. Vi ska i allafall lämna in det i dag och jag hoppas på det bästa.Skriver hur det gick i morgon eller kanske senare i dag. Efter skolan i dag ska jag ta en sväng på stan med emil. Måste nämligen hitta en kläning till min systers 20års fest. Plus att jag ska kolla lite på vad jag önskar mig när jag fyller år den 11 februari. Vilket är om typ 12 dagar eller nått ,Yippi!
Lägger kanske in dagens oufit när jag kommer! Ha en bra dag!

/Coll2

Selena Gomez är en riktig gottegris!

Disney-stjärnan Selena Gomez är med en klubba i högsta hugg på väg till en fotografering i Pacific Palisades med en kompis. Det endast 16-åriga stjärnskottet arbetar för närvarande med ett nytt album som hon hoppas ska vara klart i juli.


Glöm inte!

Denna gången handlar det om denna supersnygga Adidas tröja som kan bli din! Turkos är färgen med lila ränder. Ingen luva och Adidas märket är tryckt på baksidan. Tröjan har ett värde av 699 kr och kan hur lätt som helst bli din! Det enda du behöver göra är att skriva till oss på: [email protected] och tala om för oss varför just du ska vinna den! Glöm inte att skriva med storlek. De storlekar som finns att välja mellan är 36, 38 och 40. Skriv också med adress, så vi vet vem vi ska skicka den till! Vinnaren utses senast 31 januari och vi skickar ut den så fort vi vet vem vinnaren är!













Born in U.S.A!

Sorry för jag inte skrev i går! Kom aldrig hem från emil ,det vart att jag stannade där och vi hade det jätte mysigt hela dagen i går. Först tvinga jag med honom att träna typ klockan 11 på morgonen,igentlingen hade jag ingen lust alls att träna,efter fredagskväll som vart jätte lyckat! Men jag hade ju lovat mig själv att träna så jag hade inge val. Efter det så gjorde emils mamma en jätte god lunch åt oss. På kvällen i går så gick vi ut och åt.Mysigare kunde det inte blivit! Älskar dig baby! I dag har jag vart med millan och sen fick jag med även henne på att träna. Så jag är helt slut nu! Ska först ringa coll1 och få reda på varför hon inte skrivit! Hon har säkert något skäl.
Jag beställde även i går en bikini från H&M och en från Victoria secret.Jag tycker själv att dom är jätte snygga!

 
H&M - ca 230kr                                    Victoria secret - ....

/Coll2

Livet är en fest för Audrina Patridge!

Det verkar kul att vara Audrina Patridge! Den unga TV-stjärnan var uppklädd för att filma festscener för The Hills på restaurang Beso. Efter detta bar det av till den heta nattklubben Delux Club. Ja, där har vi en jobbdräkt som man kan ta sig direkt från kontoret till nattklubben!


Party!

I kväll blir det partyy hos vincent. Jag hoppas det blir kul! Hinner därför inte skriva mer i kväll,men jag skriver i morgon när jag kommer hem från emil.Hoppas ni får en rolig kväll!Här är kvällen party outfit!

Tunika 

Klänning-Halens
Skor-Friis&company
Väska-Friis&company
/Coll2


Outfit!

  
 
/Coll2

The day in words!

Idag var det som vanligt skola. sen blev det åka och bowla med Emma, Erik och Sandra. Det blev helt lyckat! :) Tack för det!
deessutom har jag städat. Fatta vad mycket jag har hunnit med! :) Kul att man för en gångs skull inte är slutkörd på kvällarna.
Dessutom tipsade Sandra mig om "Meddo" (ett solarieställe). Tydligen är det jättefräscht och inte alls så dyrt som vissa andra ställen. Så det ska jag nog bege mig iväg att pröva! ;)

Kärlek till er läsare! <3 / Coll1

Träning!

Kom just hem från ett helt underbart träningspass.I dag var det faktiskt riktigt kul! För det första så gjorde millan bort sig och nu vägrar hon gå dit mer! Jag ska förklara vad som hände ,så här var det:
Jag och millan sprang på löpband och efter sen stund så säger hon:
-Ser du den där killen där borta?
-Ja, oj! han var inte ful!
-Nej jag vet! ser du hans muskler?
5 min senare
-Jag kan inte sluta titta på honom!
-Ne,jag ser det!
Sen efter ett tag nästan skriker hon:
-Han är jätte snygg!
Vi ser att han börjar komma närmare och millan börjar direkt fixa sig i håret.Han bara :
-Hej! jag såg att du har kollat lite på mig,och förstod att du kanske kände igen mig med!
-Hej! ja det gjorde jag sa millan lite nervöst
-Heter du camilla?
-eeh ,ja!?
-jag visste att jag kände igen dig,du är fridas kusin va?
-Jaa....
-Jag är hennes pojkvän.
-Okej,hej.....
Efter typ 5 min så nästan springer millan ut ur lokalen, och säger till mig :
-Fy fan för dig! Du såg ju att det var han,varför sa du inget? nu kommer han säga det till frida och så kommer hon säga till mig att " jag visste inte han du tyckte min pojkvän var snygg".fy fan!
Jag kunde inte gör något annat än att skratta! Det gjorde min dag till den bästa dagen den här veckan!
/Coll2

Lisa Kudrow förväntansfull inför nya showen!

Lisa Kudrow såg strålande glad ut när hon lämnade Cafe Med Sunset Plaza, Los Angeles, California. Vänner-stjärnan har på sistone arbetat hårt med sin nya show "Web Therapy" som snart ska lanseras. Ta en titt på klippet nedan för ett smakprov:

Relax, take it easy!

Avslappning, sömn och lugnt tempo leder till skönhet! Så är det bara! Relaxa lite med dig själv. Här är lite tips:
CD Inre harmoni I
Tryck på en avslappnande skiva. Pröva "Inre Harmoni" , jag lovar att den är helskön! Lugn, fin och harmonisk musik som får dig att slappna av till tusen!

Tänd ljus. Det ska vara mycket ljus. Överallt ska det finnas brinnande ljus! Ljusen är inte bara fint, utan bidrar till en mysig känsla och med ljus runt omkring dig måste du röra dig långsamt, vilket är avslappnande och bra!

Fixa en drink! Helst en iskall sådan, med enbart saker du älskar i! Gärna med frukt eftersom det gör huden slätare!

Lägg en ansiktsmask! Det är skönt, kul och med bra resultat! Toppen helt enkelt! Pricken över i blir ju då gurkorna till ögonen. Dock kan det vara svårt att få gurkorna att ligga kvar, pröva då att blöta bomullspaddar, lägg på ögonen, så att de blir formade efter dina ögon, och frys sedan in dem. När de sedan frusit är de formade efter ögonen och tar bort påsarna ännu bättre än gurkorna gör!

Slappna av! Lägg dig ner i det ljusfyllda rummet och slappna av till den mjuka musiken. Ligg där tills ansiktsmasken verkat klart (gärna längre) och du kommer känna hur bra du mår!

Att göra detta är inte bara underbart skönt. Det har även ett underbart resultat och du kommer må prima ballerina efteråt! Lovar!








/Coll1






Påminnelse!

Tänker bara påminna om tävlingen längre ner på bloggen! Läs mer där! ;)


Rubrik!

Hemkommen från skolan alldeles nyss, ska ta en titt på datorn innan Rasmus, Tilda, Emma, Robban, Erik och jag drar ner på stan. Ett helt gäng är vi! ;) Det blir nog käka på stan sen också, vilket lär bli helt underbart med de personerna. Nog om det!
Min dag har hittills sett utt såhär: Jag vaknade av klockan, som "tyvärr" går en timme fel. Kom för sent ca: en timme och får utskällning av Svenska läraren. Sånt som händer! ;) Dagen gick annars fort och jag och Emma missar bussen hem. Vi fick gå. Det var jobbigt. Vi kämpade. Kom till slut hem och Emma ligger just nu och har damp i min soffa! Funderar på att göra bomben på henne! ;P
Hur som helst, outfit:

Diesel T's & Tops - Tops
T-shirt från Diesel


Jeans från Gina Tricot


Skor från Scorett

Örhängen
Örhängen från Indiska


Armband från Lindex


Scarf från Lindex


Jacka från Canada Goose


Väska från Friis&Company


Thath's it! Nu drar jag till city!
Kärlek till er läsare! <3 /Coll1

Min vän konrad!

Om jag ska va helt ärlig så gick jag inte sista lektionen.Jag säger som konrad:
-Varför gå på lektion när man kan gå på stan!
Så jag helt enkelt orkade inte gå på sista lektionen,och bara råkade gå på stan i stället.Min mattelärare kommer få damp på mig i morgon ,men det kan jag ta då!
Nu ska jag i väg med millan och träna.Skriver när jag kommer hem! plus att ni får dagens outfit!


Min nya väska!
/Coll2

Dagens outfit!

 DS_236524_A.tif


/Coll2

En orolig Kidman tar dottern till läkaren!

En sliten Nicole Kidman tog sin dotter Sunday Rose till läkaren i eftermiddag(12/1) i Nashville, Tennessee. Kidman bar försiktigt på sin lilla dotter, höll henne hårt i sin famn. Vi hoppas att inget allvarligt har hänt dottern.
 

Myys med Emil!

Sitter just nu hos emil och väntar på att han ska äta klart. Vi tänkte se på film och ha lite myskväll.Så om ni har något film tips så kan ni ju alltid maila till [email protected] eller kommentera detta inlägg :) Jag börjar inte förrän vid klockan 11 i morgon så jag tänkte att det kunde bli mysigt att vara här i kväll och det gick emil med på.Nu blir det nog inga fler inlägg i dag för min del,men jag skriver mer i morgon.
P.s Glöm inte tävlingen!
Se hela bilden
/Coll2

Januari: vinn!

Nu är det dags för tävling igen! Eftersom det vart succé sist vi lade upp en tävling så kör vi på samma spår! En gång i månaden kommer vi försöka lägga upp en tävling, så håll utkik! ;)


Denna gången handlar det om denna supersnygga Adidas tröja som kan bli din! Turkos är färgen med lila ränder. Ingen luva och Adidas märket är tryckt på baksidan. Tröjan har ett värde av 699 kr och kan hur lätt som helst bli din! Det enda du behöver göra är att skriva till oss på: [email protected] och tala om för oss varför just du ska vinna den! Glöm inte att skriva med storlek. De storlekar som finns att välja mellan är 36, 38 och 40. Skriv också med adress, så vi vet vem vi ska skicka den till! Vinnaren utses senast 31 januari och vi skickar ut den så fort vi vet vem vinnaren är!

LYCKA TILL!

/Coll1&2



Mina favoriter

 


 
/Coll2


Hemma!!

Är hemma nu,eller jag kom hem för typ två timmar sen men jag var tvungen att direkt lägga mig och kolla på tv. Det var knappt att jag orkade gå till skolan i dag.Men jag var tvungen för millan tvinga mig. Hon kom hem till mig i morse typ klockan 8 och vi börjar klockan 9 i dag och då låg jag fortfarande i sängen ,hon är morgonpigg och jag är morgontrött! Så jag bara drog på mig något och gick till skolan.Här är dagens outfit:

 

 

Nu ska jag och träna! önska mig lycka till!
/Coll2


Home, sweet home!

Hela dagen har spenderats i skolan, men mina tankar har varit i en helt annan värld! Koncentrationsförmågan har varit på noll och jag är så opepp på allt så det är inte sant! Sista lektionen råkade jag missa när längtan hem till TV:n blev för stor! Sånt som händer. ;)
Dagens outfit då:

Skjorta från TopShop


Jeans från Gina Tricot


Stövlar från Scorett


Väska från Friis&Company


Jacka från Canada Goose


Scarf från H&M


Laaaaater! ♥
/Coll1


Ett år jag aldrig kommer glömma!

År 2009 kommer bli ett år jag aldrig kommer glömma.Jag ska göra så jävla mycket det här året och det ska bli så himla kul! För det första så blir min resa med emil i maj till paris ....min favorit stad en helt underbar resa!,jag har varit där innan men längtar verkligen tillbaka. Sen blir det tre resor i sommar .En till magaluf med millan,josefine,therese,frida,coll1 och elin. resa två går till venedig med familjen har nämligen släkt där så vi ska hälsa på dom. Resa tre går till Barcelona med ted och philip! Så ni förstår att det här året kommer inte sluta dåligt utan tvärt om ,super bra!!!
Som coll1 skrev tidigare så vart min kväll i går inte den lungnaste direkt:P Min dag har jag tillbringats med en chipspåse och min kära vän TV , hur skulle jag klara mig utan dig? I morgon är det skola igen!! :( Som tur är slutar jag halv två ,och kommer nog klara dagen. Skriver när jag kommer hem! För nu ska jag umgås med min älskade pojkvän.

P.S Stort besökrekord! Kommentera mer! ;)

XOXO  /Coll2


The day in words...!

En Klick i näven, ett underbart fotbad (se inlägget nedan ;) ), lugn musik, tända ljus och det är söndag!

Dagen har vart lugn som ni säkert förstår av texten här över, men det är så söndagar ska vara! Det har ni säkert hört från mig ett antal gånger! ;) Hur som helst var detta en välbehövlig dag att slappa på när man ser tillbaka på fredagen och lördagen. Linus har fyllt år, vilket betyder maraton party! Fredag började han med att öla med hans bästa vänner, men det balla ur ganska fort och till slut befann sig hela skolan hemma hos Linus. Och eftersom Linus är partykungen själv så låter han festen pågå  i två dagar. Kul för oss, men med tanke på hur mycket han själv drack och hur stökit det blev är det nog inte värst kul för honom såhär dagen efter...! Städa med en hangover är inget att rekomendera.
Men till min dag igen! Frukosten bestod av en huvudvärkstablett och ett glas vatten. Sen råkade jag somna fraamför tv:n med en filt över huvet. Vaknade sedan för att ta mig en Billy's Pan Pizza, som nu börjar bli lite tjatigt efter en veckas tid. Hur som helst har min dag tillbringats framför tv:n och i telefon med Coll2 som även hon har haft en vild helg. Haha hon är för gullig när hon är bakis! ;) Och nu sitter jag här, och tio minuter har nu gått sedan mitt fotbad.

En dagens outfit kan vi köra när jag ändå är igång! ;)


Nattlinne från Lindex , 149 kr

Morgonrock från Ellos.se , 199 kr

Tofflor från Uggs , tyvärr vet jag inte pris eller vart man hittar dem eftersom det är en födelsedagspresent.

Men ja, myskläder för en mysdag! ;)


Kärlek till er läsare!

/Coll1


Fina fötter i vinterkyla!

Det är en riktig njutning att få sina fötter ompysslade. Här är tips på enkel och nyttig fotvård. Använd detta en gång i veckan:

 Balja i fotstorlek
 Doftande fotsalt
 Ljummet vatten
 Handduk
 Fotfil
 Nagelsax
 Fotkräm

Blanda vatten och ett väldoftande fotsalt. Sätt fötterna i blöt i ungefär en halvtimme. Torka dem noga. Klipp naglarna och fila fötterna med fotfil. Smörj in fötterna med fotkräm. Om fötterna är torra bör du göra det varje dag.


Enkelt, kul, skönt och ett toppenresultat. Kör Hårt!



/Coll1

Paris Hilton på blomstrande humör!

Fräsch och på bästa humör kom Paris Hilton är partyprinsessan tillbaka från Australien för att göra Hollywoods gator farliga igen. På sig hade hon en slapp vit blommig klänning som såg ovanligt somrig ut för att ha på sig mitt i vintern... Men hon såg faktiskt himla bra ut när hon begav sig mot den privata kändisfesten på Crown Bar i West Hollywood där många andra celebriteter minglade omkring.

Coll1 is back!

Sorry, sorry och än en gång sorry över denna oomtalade blogg paus!
Har haft lite problem, med både datorn och mig själv. Datorn har inte varit uppkopplad till internet och jag själv har haft personliga saker att ta tag i. Har haft det riktigt jobbigt ett tag nu, men ska strunta i alla problem (försöka). Allt kom liksom på en gång,,,

Hur som helst, har inte haft ett så bra jullov men nu är det nya tag. det är ju trots allt nytt år! :) Skolan har pågått i tre dar nu och visst är det lite skönt att komma tillbaka till vardagen. Tänkte dra dagens outfit en snabbis:


/Coll1



Dagens outfit!

 


/Coll2

Madonna posar provokativt för Louis Vuitton!

Madonna chockar oss igen. Den här gången langar hon fram hennes ?sexigaste? poser i Louis Vuittons nya kampanj. Det verkar som att ju äldre Madonna blir, desto mer hud vill hon visa. Folk runt om i världen har dock inte besvarat bilderna på ett särskilt positivt sätt. Dels för att hon är 50 år gammal och är 3-barnsmamma. Dels för att bilderna är ovanligt provokativa. Det ser mer osmakligt ut i våra ögon än modeaktigt. Eller vad säger ni?


Jävla skola!

Kan ju börja med att säga förlåt för att jag varit så dålig med att skriva inlägg. Men jag har haft det fullt upp på lovet ,och har liksom inte haft tid ,det får bli min ursäkt. Resan till åre nu i slutet av lovet var helt underbra,En "kort" resa som jag aldrig kommer glömma! Hade så jävla kul så det inte var sant!Tack <3
Nu är det bara den där jävla skolan som förstör allt i mitt liv! Som tur är det bra en termin kvar till sommarlovet.
Mina nyårs löften är:
¤ Skriva mer i bloggen!
¤ Inte äta så mycket godis!
¤ Leva livet!
¤ Göra mitt bästa i skolan!

Hoppas att ni hade ett jätte bta lov!

xoxo /Coll2

RSS 2.0