Beyonce gjorde hela New York mållös!

Beyonce gjorde hela New York mållös när hon uppträdda på en gratiskonsert mitt i stan vid Rockefeller Center. Hon visade upp sina sexiga kurvor i en tajt svart dräkt. Sångerskan anlände på motorhuvudet av en bil och gick sedan ner för den röda matten och hälsade på sina fans innan hon intog scenen.



Grattis!!

Kom precis hem och ska snart åka i väg till emil , där det ska bli fest för han! GRATTIS ÄLSKLING! Tyvär hinner jag inte skriva mer nu.Hoppas ni har en super bra fredag ! för det kommer jag att ha!Här är kvällens fest outfit:


/Coll2

Lindsay Lohan försvarar sin pappa!

Lindsay Lohan försvarade sin pappa Micheal efter han har blivit påhoppad i media. De har en spänd relation, mycket på grund av Michels öppna kritik mot sin dotters lesbiska förhållande med Samantha Ronson. Men Lindsay insisterar på att han faktiskt är en bra pappa. Hon sa till Now Magazine "Jag zappade mellan olika kanaler och så var det ett program där de var elaka mot min pappa och kallade honom förlorare. Det är för i h***** min pappa! Han är inte en dålig människa."


Dagens outfit!

 

    



Jeans- H&M
Jacka - ...
Halsduk - Ellos
Linne - Ellos
Skor - Converse
/Coll2

Dagen i kläder!

      


Här har vi dagen outfit! Jag fick till och med en komplimang för linnet av nån jag inte kände! Då blir man ju så glad!

/Coll1


Glöm inte bort dina läppar!

Nog är det lätt att glömma alltid, att återfukta läpparna. Det är många som tror att man inte ska behöva bry sig om sina läppar, de klarar all den där återfuktningen på egen hand! FEL! Varför inte ge dem en liten återfuktning då och då? Det tar två sekunder och i denna underbara framtid vi lever i finns det även glossiga, färgade läpp renoverare! Kolla tipsen nedan och skriv upp på önskelistan!

L'Oréal Glam Shine
Läppglansen har en söt och behaglig doft. Applikatorn är lätt hjärtformad och väldigt mjuk och lätt att applicera med. Läpparna känns lite lätt klibbiga när man har tagit på läppglansen men inte så att hår lätt fastnar och är svårt att få bort. Min personliga favorit!


Lancôme Juicy Tube
Perfekt formula för det perfekta plutet! God smak och inte alltför kladdigt. Håller sig glansigt och bra i upp till 4 timmar och färgkollektionen i detta läppglans är mycket bra, fina färger!


Colosé Lipgloss
Ett ganska färgstarkt läppglans som täcker alla naturliga läppfärger och ger en glansig finish. Det sägs att den håller hela dagen, men vem vet om man inte prövat! Den ska även ha en god och fruktig smak. Den är även väldigt återfuktande och snäll mot läpparna! Ett stort plus på det!


Max Factor
Denna succé produkt har sålts ett bra tag nu, och tack för det! Ett vinnande koncept helt enkelt! Fylliga läppar, färgstarka läppar (dock inte som ett läppstift), god smak, inte så dyr, återfuktande och en finish som håller otroligt länge! Vet inte om man kan säga något negativt, mer än att det inte finns så många färger. It's a shame! Men jag tycker denna vinner bland de jag nämnt nu!





Var tvungen att lägga in denna otroligt underbara bild också! Sånt läooglans skulle inte göra nåt om det fanns ;) Gorgeous!


/Coll1

Patrick Dempsey bryter lagen!

Patrick Dempsey visade upp sin gamla Jaguar i Beverly Hills efter att ha shoppat på Barneys New York och Nike town. Greys Anatomy-stjärnan pratade i sin mobiltelefon utan handsfree medan han körde. Men i Kalifornien är det olagligt att köra bil samtidigt som talar i telefon så han la snabbt på luren när han märkte att han blev fotograferad.

Underbar!!!

En helt underbar dag med bara en lektion. Företagsekonomi! En gankka jobbig lektion men det var ju bara en så man kunde stå ut. Efter skolan gick jag ner på stan med ted och köpte en present till Emil (älskling) som fyller år på fredag.Skulle igentligen vart med coll1 men hon dissa mig för att träna med emma :(Så ted vart ett bra andra handsval :p
Senare sen ska jag i väg till emil! Men innan det ska jag plugga engelska och duscha. ciao ciao!



/Coll2


My day!

Började i skolan, men andra lektionen slutade med att jag och Rasmus var på stan. Det är bara såååååå jobbigt med Kemi! Vi satte oss på donken och där blev vi kvar i kanske två timmar. Rasmus är bara så rolig! Kan inte sluta skratta åt honom . haha :)  Efter det gick vi hem till mig, vi kollade på film och sen kom också Emma. Rasmus drog eftersom Emma och han är mer eller mindre fiender, :P Emma och jag begav oss till gymmet där vi träna nån timme. Sedan gick vi åt var sitt håll och nu sitter jag här. Sjukt rolig dag, men krävande ;) Kommer somna som en stock ikväll, efter Desperate Housewives!



Om ni undrar vad detta är, så kan jag tala om att det är Rasmus bild som han rita i Paint. Konstnär är han! haha :D

Lots of love!
/Coll1

Julklappstips!

Ge bort en parfym! Det är både roligt att få och ge bort! Inte allför dyrt heller! =)



För damerna:


Paris Hilton - Den klassiska doften som funkar i ur och skur!


Britney Spears - Årets doft som även den funkar när som helst!


Naomi Campbell - Fantastisk! Saknar ord!


Dolce&Gabbana - Doftar underbart frächt! Får jag denna i julklapp lär jag bli överlycklig!


Och för herrarna:


Hugo Boss - Finns inget bättre än en kille som luktar av denna manliga doft!


Calvin Klein - Grabbar! Skriv på önskelistan!


Lacoste - Blommig herrdoft! En riktig superjulklapp!


Gucci - Storebror kommer bli överlycklig! Köp den!


/Coll1


dagens!

Kom precis hem efter en dag på stan! Skolan var för jobbig så jag skippade den tillsammans med Rasmus. :) Han är såååå rolig. Skrattar åt det mesta du har att säga! :)
Här kommer dagens:

Hinner inte gå in på så mycket mer detaljer just nu. Ska iväg och gymma tillsammans med Emma. Ha det bra! :)
/Coll1

En kväll med myys!

Jag hann inte skriva något inlägg i går, för direkt efter skolan åkte jag hem till millan där vi hade lite myskväll. Kollade på idol och film .Vi hade en jätte mysig kväll! Åkte senare på kvällen hem till älskling där jag sov! 
I dag ska jag snart åka till stan.Och därför hinner jag inte skriva mer! Här är dagens outfit:

 


/Coll2


Julnoja

Jag tror det inte finns många i vårat avlånga land som inte gillar julen. Och visst märker man såhär i november hur alla blir lite mer påpälsade och nojiga över vintern!?
Det är enormt mysigt tycker jag och alla dessa julbelysningar ger ju en underbar känsla :) Jag är nog sveriges mest julnojiga person, men det får man va! eller...? 


julklappstips: Armband blir man väl alltid glad för? :) Så vet du inte vad du ska ge någon så är detta ett säkert kort!

Min favorit!

Dagens mysoutfit!


Min mysigaste tröja blev det idag :) även ett par vanliga jeans. kände att jag inte orkade tänka så mycket på vad jag tog på mig.

Ashley Tisdale behöver semester!

Ashley Tisdale såg helt slutkörd ut när hon blev skjutsad till studion i Los Angeles. Det verkar som världsturnén för att marknadsföra High School Musical 3 har sugit ut all energin från stjärnan. Men som ett äkta proffs kämpar hon på med att spela in sitt nya album med hjälp av kaffe. Hon förtjänar verkligen en semester snart!


Dagens outfit!

   

Zooma

/ Coll2

Kändisarna älskar Eva Longorias restaurang!

I går hade Eva Longoria en privat fest på sin restaurang Beso i West Hollywood. Eva kom dit med ett gäng okända kvinnor men kort efter började kändisarna rulla in. Först kom kollegorna Kyle MacLachlan och Dana Delany från Desperate Housewives. Sen kom Heidi Klum tillsammans med Victoria Beckham. Rosario Dawson och Mario Lopez ville inte heller missa kändisfesten på den mexikanska restaurangen.


Om jag kunde skulle jag åka bort!

Skolan ,skolan skolan det är det ända jag har i huvudet nu.Det är jätte mycket i skolan just nu och det är därför jag inte hinner skriva så mycket. men jag passar på nu när jag har en paus från pluggandet , och ska snart bege mig till boken igen. I dag har jag inte gjort mycket annat än att pluggat. Det suger! Men jag ska försöka släppa skolan och se fram i mot helgen. Ledigt,ledigt och ledigt! mycket skönt! Här är dagens outfit:

                    Din sko - 999kr             H&M -398kr                                                                                                                       H&M - 149kr
                                                               


Miley Cyrus festar (kanske inte riktigt) med sin mamma!

Miley Cyrus är ju inte gammal nog att festa än men hennes mamma Tish såg i alla fall till att Miley fick gå ut och äta på Morton's Steakhouse i Burbank i helgen! Miley var nämligen med på The Tonight Show with Jay Leno och det är väl klart man vill fira något sådant lite extra! Miley var söt som vanligt i en blommig klänning och gråa boots och hennes mamma var snygg i jeans och en vit t-shirt!


To night!

Sitter just nu hemma hos älskling ,vi ska snart kolla på film ,det blir step up för den har jag inte sätt än .Fast jag tror inte älskling är så pepp på den men han får stå ut ;) Annars i dag har jag gått på stan med älskling så man kan säga att vi har haft en heldag tillsammans. Jag köpte ett linne och ett par jeans. Här är dagens outfit :

 

/Coll2


So far, good!

Är precis hemma från kusinerna och övriga släkten. Kusinen har fyllt så vi fira henne lite smått. Kan ju passa på att tala om vad min klantiga kusin sa under vår lilla promenad. Vi gick snällt förbi ett gammalt par med hund, men strax efter vi passerat dem säger hon "det var temefan fulaste hunden jag nånsin sett!" jag vänder mig om och ser det gamla paret blänga på oss! Efter ett tag hör vi tanten irriterat diskutera med gubben! haha! :) alltid händer det nåt med kusinen min! :) 

Men nu så nu sitter jag här och väntar på att Anton ska komma och hämta upp mig. Vi ska ut och käka med resten av gänget sen blir det festa!


Party på G!

/ Coll1


Kate Moss behöver en ny karriär!

Supermodellen Kate Moss lämnade ett möte med miljardären Philip Green, som äger den brittiska modejätten Arcadia Group där bland annat Topshop ingår. Hon var klädd i en svart klänning med rött mönster, redo för att göra affärer! Hon letar nog efter ett annat sätt att tjäna pengar på, hon blir ju inte yngre och kan inte vara supermodell för alltid!


Outfit!

Tänkte dra min Outfit lite snabbt :) Hör har ni den:



Blommig klänning: Monki
Skor: HM 298:-
Mössa: HM 79,50:-
Stickad strumpbyxa: HM 98:-
Väska: Wedins 399:-

/Coll1

Hallelujah!

Kom precis hem från skolan efter en jätte jobbig dag. Vi har haft prov i samhällskunskap hoppas det gick bra . Men nu ska jag bara se fram i mot kvällen .20-års fest. och det blir klänning 2 .
Här kommer dagens outfit: En ganska slapp outfit
                                                           
Jeans - 1000kr                          Skor-799kr                    T-shirt 129kr

/Coll2

Årets Julklapp!


Som ni kanske har märkt är jag lite inne på julen! ;) Tänkte tala om det som de flesta kanske redan vet! Det är så att årets julklapp 2008 kommer bli en upplevelse! Själv tycker jag det verkar lite tråkigt att ge bort, men enormt underbart att få! Har jag inte rätt? =) Så om du inte har nån idé på vad du kan ge bort till familjen, varför inte en resa, biobiljett eller nåt liknande!?

/Coll1

Hjälp?

Hejsan alla läsare!
Har pluggat ända sen jag kom hem typ. så jag är väldigt trött! Snart kommer älskling och vi ska gå på bio tänkte vi fast jag vet inte riktigt än vad vi ska se men det blir väl action om han får bestämma
I morron ska jag på 20-års fest och jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig så nu behöver jag er hjälp! Vilken av dom här klänningarna ska jag ha på mig? p.s alla är lika långa!

 1Klänning 2 Klänning3
Jag tänkte att jag skulle ha dom här skorna : vilken klänning passar bäst till dom?


/Coll2


Vinter-info!


Forskarna och meterologerna tror att sverige får en vit jul. Kanske vitaste på länge! Kylan har, som de flesta kanske märkt, kommit ganska tidigt i år! När snön ska komma vet man inte än men det kommer ju märkas ;)

Ha det superbra! (K)
/ Coll1

Nytt!

Nu blir det nytt på bloggen ,ny header , nya färger .Vi hoppas ni gillar det och forsätter läsa bloggen.Även med den nya stilen. Tack alla som läser vår blogg och tips även er kompisar om bloggen ;) Vi har fått rekord många läsare.Det är super kul! Så forsätt läs :D



/ Coll1 och Coll2


J-klapps tips!


Det närmar sig jul och man ska ge sig ut på stan och köpa julklappar. Men otroligt nog finns det dem som gärna inte springer i affärer. Därför kommer vi lägga upp olika tips som man kan shoppa loss på internet! Hur smidigt som helst!

Bergamot & Green Tea Body Spa SetVanilla & White Chocolate Body Spa SetJasmine & Magnolia Body Spa Set
Det här är ett exklusivt spa set från APIVITA. APIVITA säljer enbart naturliga produkter. Kolla mer på http://www.apivita.com/products/gifts/

/ Coll1

Jennifer Aniston talar ut om John Mayer för första gången!

Den vanligtvis så mediaskygga Jennifer Aniston kan inte sluta prata nu när hon äntligen börjat. I går avslöjade hon för Oprah Winfrey att hon är tillsammans med John Mayer igen, efter att han dumpade henne i augusti. Men Jennifer påpekar att pausen var bra för deras förhållande "Du kommer till en punkt i en relation där ni båda vet att ni måste vara ifrån varandra ett tag, trots att ni älskar varandra väldigt, väldigt mycket. Det var svårt men vi har aldrig hyst något agg mellan varandra. Jag bryr mig extremt mycket om honom, vi avgudar varandra."


Coll 2

Är äntligen hemma efter ha fått suttit och väntat på bussen i en kvart. slutade nämligen klockan 1 i dag, eftersom vi inte hade någon engelska B. Jätte skönt att va hemma men ska snart sätta mig med matten och plugga lite på den. Och senare sen får jag hoppas på att älskling kommer och livar upp det här!   Dagens outfit kommer här:

Strumpbyxor- 129kr skor-799kr

Tröja- 249kr           Armband Armband-99kr
/Coll2


Dagens

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering från min sida! Ska bli bättre! Lovar!

Och dagens har vi här:

tröja h&m 298:-

tights/strumpbyxor gina tricot 99:-

halsband hm 59:50:-


Det var det för idag!
/Coll1


Dagens outfit!

      
Stövlar -1699kr                       Jeans- 1000kr                     Tröja - 350kr                                         Väska-200kr


/Coll2

Lindsay Lohan "Nej, jag är inte lesbisk!"

Lindsay Lohan har gjort en öppenhjärtig intervju i senaste numret av Harpers Bazaar. Hon berättar om sitt förhållande med Samantha Ronson "Jag tror inte att det är en chock för någon att vi har varit tillsammans ett bra tag nu. Hon är en fantastisk person och jag älskar henne väldigt mycket." När de frågade henne om hon ansåg sig vara bisexuell svarade hon "Kanske." Men hon förnekade att hon skulle vara lesbisk "Jag vill inte sätta mig själv i något fack" förklarade hon. "Men vet aldrig vad som kan hända; imorgon, om en månad, om ett år eller om fem år."



Lördag! - Mys kväll med brudarna

I går var den bästa kvällen på länge! Vi var hemma hos Frida. Det var jag ,millan ,sofia ,natta ,therese ,ellen ,anna och linnea H. Först åt vi nått som frida själv hade kokat i hop ,vi alla var lite tveksamma till fridas mat .men det var riktigt gott! Till efterrätt vart det fridas egna kladdkaka som var super god den också!  Efter det så sjöng vi sing star och självklart mycket dans. Så blir det när det är vi 9 är. Jag skrattar än i dag åt millans dans , det var extra kul eftersom har brutit armen<3  Det var en super rolig kväll och jag tror att vi alla vill ha sånna kvällar oftare! Tack brudar<3 
Jag ska snart åka till älsklingen , men jag kände att jag var tvungen att duscha och fixa mig lite innan.Så åker dit om en timme eller nått. Hoppas ni hade en rolig lördag !


/Coll2  

Lindsay och Samantha vill adoptera!

Lindsay Lohan och Samantha Ronson flängde runt på stan i Beverly Hills. Samantha hade precis skrivit ett inlägg på sin blogg där hon rasade mot Kaliforniska lagförslaget att återinföra förbud mot homosexuella äktenskap och adoptioner. Hon skrev "Jag antar att folk bryr sig mer om kossor än om andra människor, det är så sorgligt. Gud förbjude att en kärleksfull familj, oavsett sexuell läggning, ger ett utsatt barn ett tryggt hem!


Fest hos älskling!

Ska snart åka till älskling ,och fixa lite inför festen. I dag har det vart en jätte rolig dag för det första ,så ramla millan i trappen i skolan och bröt armen,  sorry millan med det var lite kul ! men synd att du måste gå med gips i 7 veckor! <3  Sen när bosse ( mattelärare) skulle hjäpla henne upp så , råkade hon smälla till honom för hon fick lite panik , så han fick näsblod, jag trodde aldrig att allt sånt här kunde hända på en och samma gång. men lite kul vart det !
Hinner inte skriva mernu . ska till min älskling. Kvällens fest outfit!
/Coll2

 
Lindex- 399kr                                                                      H&M - 49kr


Halsband - Från älskling


Fika med älskling <3

Äntligen är skolan över! efter en jätte jobbig dag så är det äntligen över. Tänkte gå ner och fika med min älskling och sedan , går vi väl hem till honom. Det är alltid lika mysigt att träffa honom. det liksom lättar upp stämningen, efter en jobbig dag! Kanske lägger in dagens outfit sen .om jag hinner ! Och ger er lite tips om mode får se om jag orkar det med. Det blir inte så mycket skrivet från min del den här veckan ,det är mycket prov och sånt! så jag får väl hoppas att
coll1 , håller er vid liv med inlägg. I helgen blir det fest hos älskling på fredag , jag bara älskar teds komentar från förra helgen " varför har vi inte fest varje helg? för jag vill ju festa " På lördag blir det tjejkväll med den underbara brudarna!  
Har även hunnit med att shoppa lite denna vecka och det blev en jacka och ett par jeans. Det kanske jag också lägger in bild på om jag orkar!  ne nu ringer älskling och säger självklart att jag ska skydda mig lite på! <3

/ Coll2

Vänner!

Visste du att vänner och nöjen gör att du mår bra? det visste du säkert, men alltså jag menar att det är bra för hälsan! Det är nämligen så att om du har roligt kan du leva upp till 20 år längre än om du bara sitter hemma med datorn. Det är vetenskapligt bevisat att faktiskt "Ett gott skratt förlänger livet!" stämmer. Men det man nyligen kommit på är att man inte behöver skratta mycket för att leva länge, utan det räcker med att göra det du gillar allra mest och blir glad av, och vilka vänner du än har så ger ett socialt liv dig ett längre liv! :)
Vart väldigt mycket vetenskap i detta inlägg, men jag tycker att det är sjukt häftigt! Så se till att aldrig ha tråkigt så kanske du blir 120 bast! ;)

/ Coll1

Någon kommer dö i gossip girl!

Leighton Meester håller sig varm mellan inspelningarna av scenerna för den populära tv-serien Gossip Girl. Idag spelade de in en begravningsscen. Så den stora frågan är nu; vem kommer att dö?! De enda av seriens stjärnor som inte var på plats var Ed Westwick och Blake Lively, som spelar Chuck och Serena. Vad kan det betyda? Är det någon av dem två som kommer att dö?


Fika outfit!

    PEAK PERFORMANCE W HIPE PARKA  &denim jeans  Cardigan

/Coll2

Helg !!!!

Det var länge sen någon av oss skrev nu . Det har vart mycket att göra nu. I fredags var jag på halloweenfest hos millan ,Jag var utklädd till djävul, fast en snäll en ;) och det vart som vanligt en riktigt stor fest,  Mycket lyckad! I lördags var jag först på stan , och köpte lite grejer (bild 1och2) Sen var jag på fest hos jenny . Mycket lyckad fest där med , utom den lilla grejen som hände , jenny vet vad jag menar :P  I dag har jag fikat med nils , ted och coll1 .

         Bild1 : Stövlar - 1699kr             

     Push-up bh          Stringtrosa
Bild 2: Bh och trosor - 180 kr

/Coll2

RSS 2.0